Legepladser I Sønderborg

Skrevet d. 20. October 2020
Anthony

Befinder man sig i Sønderborg, så står man i den heldige situation, at der er masser af dejlige legepladser, som de små frit kan boltre sig på. I Sønderborg kommune finder man en lang række større og mindre legepladser. Her er nogle af de bedste legepladser i Søderborg: 

Kongevejsparken

Kongevejsparken ligger i midten af Sønderborg, og er en flot og veludstyret legeplads, der er god til både de mindste og lidt større børn. I 2011 blev legepladsen renoveret totalt, og bliver jævnligt benyttet af både børnefamilier og dagplejere. 

Kaj Munks Vej

Sjov og ny legeplads, der ligger i et flot, grønt område. Legepladsen er helt og aldeles afskærmet for trafik, og er udstyret med en masse sjove faciliteter for børn i alderen 0-12 pr. Siden 2013 har det været et sandt hit for børnene. 

Blæsborg

Blæsborg legeplads er både meget stor og ligger i et flot område. Pladsen er enormt veludstyret, med faciliteter for både større og mindre børn. Blandt andet er det er højt klatretårn af reb, der er meget populært. 

Alnor Strandpark

Alnor legeplads ligger ned til Flensborg Fjord. Det er en hyggelig lille legeplads, der er populær blandt de lokale. Den er meget traditionel i faciliteterne og er generelt meget velholdt.

Tak til Classic Room, der har givet økonomisk støtte til artiklen.

I den fynske hovedstad findes der en række fantastiske legepladser, der er elsket af alle byens børn. Flere af legepladserne er inspireret af byens helt store s…
Læs mere
Historiske Ribe er langt fra støvet og kedelig for de små børn. Du finder nemlig en lang række stærke tilbud til de små i Ribe i form af legepladser.  Lege…
Læs mere
Er du, ligesom mange andre, tilflytter til Esbjerg by, eller leder du blot efter en ny legeplads, hvor børnene rigtig kan udfolde sig? Uanset grundlaget, e…
Læs mere