Legepladser I Ribe - Her Finder Du Dem

Skrevet d. 26. August 2020
Jumpstory

Historiske Ribe er langt fra støvet og kedelig for de små børn. Du finder nemlig en lang række stærke tilbud til de små i Ribe i form af legepladser. 

Legepladserne er fordelt over flere områder i Ribe, hvor mange af dem har det til fælles, at de ligger i naturskønne omgivelser, som i den grad forener legepladserne med muligheden for at inddrage naturen i legen. I Ribe finder du ??? legepladser.

Legepladser i Ribe - vikinger og natur

Ribe er og bliver bare Danmarks vikingeby. Det virker derfor som en selvfølge, at du finder en legeplads i Ribe med et vikingetema. Det gør du på Vikingelegepladsen. Her kan du lege på vikingeskibe på den indhegnede legeplads, der rummer udfordringer for børn på tværs af alderstrin. Legepladsen har også et legehus og et madpakkehus, hvor man kan spise sin medbragte mad.

Hvis det ikke er vikinger nok, så er der også en legeplads på Ribe VikingeCenter, hvor Asgård og Midgård på mange måder kommer til live.

Ribe indeholder også en legeplads ved Minidyrehaven og Klosterhaven. Disse to minder mere om de klassiske legepladser, som man kender dem fra andre byer. 

Hvis du for alvor vil ud i naturen og lege, når du er i Ribe, så går turen ud til Tange Plantage, hvor du finder legepladsen i Tange Skov. Her er der udover den populære skovlegeplads også shelters, bålplads og overdækkede bænke, så man kan sagtens tilbringe mange timer der, så ungerne for alvor kan lege på den store legeplads og i skoven omkring den.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for støtten til indlægget her. Find alverdens smart elektronik på deres webshop, eller besøg deres store blog hvor de b.la. forklarer alt om tekniske termer som WiFi 6, 5G, Bluetooth og meget mere. 

Befinder man sig i Sønderborg, så står man i den heldige situation, at der er masser af dejlige legepladser, som de små frit kan boltre sig på. I Sønderborg kom…
Læs mere
I den fynske hovedstad findes der en række fantastiske legepladser, der er elsket af alle byens børn. Flere af legepladserne er inspireret af byens helt store s…
Læs mere
Er du, ligesom mange andre, tilflytter til Esbjerg by, eller leder du blot efter en ny legeplads, hvor børnene rigtig kan udfolde sig? Uanset grundlaget, e…
Læs mere