Legepladser I Odense

Skrevet d. 22. September 2020
Skitterphoto

I den fynske hovedstad findes der en række fantastiske legepladser, der er elsket af alle byens børn. Flere af legepladserne er inspireret af byens helt store stolthed, H.C. Andersen. Det er altså dømt eventyr, smuk natur og flotte omgivelser, når man begiver sig på eventyr i Odenses legepladser. 

Vi har været på opdagelse i de sjove legepladser i Odense, og fundet de allerbedste, sjoveste og mest populære legepladser. 

Legepladsen ved Munke Mose

Midt i Odense, lige ved åen, finder man den flotteste legeplads, der er stærkt inspireret af H.C. Andersens eventyr, Tommelise. Her finder du åkandeblade, rutsjebaner, skræppeblade og vandløb, der skaber en eventyrlig stemning, der altid vækker begejstring hos børnene. 

Legepladsen ved Skovalleen

Midt i den flotteste natur, også ved åen, finder man en rigtig god legeplads til de lidt yngre børn. Legepladsen ligger tæt på Jensens bøfhus og et ishus, hvor man kan slutte turen af med en lækker is. 

Ove Sprogøes Plads

Befinder man sig midt i gågaden, der er fyldt med indbydende forretninger og lækre restauranter. Her er masser at lave både for børn og voksne, der er nemlig en lille, men meget underholdende, legeplads midt på Ove Sprogøes Plads. 

Her kan de voksne oven i købet nyde en middag, imens børnene kan lege ved siden af. 

Denne artikel er udarbejdet med økonomisk støtte fra Classic Room. Hos Classic Room finder man specielt gerne By Lassen. Dette gælder denne artikel - tak for dette.

Befinder man sig i Sønderborg, så står man i den heldige situation, at der er masser af dejlige legepladser, som de små frit kan boltre sig på. I Sønderborg kom…
Læs mere
Historiske Ribe er langt fra støvet og kedelig for de små børn. Du finder nemlig en lang række stærke tilbud til de små i Ribe i form af legepladser.  Lege…
Læs mere
Er du, ligesom mange andre, tilflytter til Esbjerg by, eller leder du blot efter en ny legeplads, hvor børnene rigtig kan udfolde sig? Uanset grundlaget, e…
Læs mere