Hvor Er Der Legepladser I Esbjerg?

Skrevet d. 18. June 2020
Canva.com

Er du, ligesom mange andre, tilflytter til Esbjerg by, eller leder du blot efter en ny legeplads, hvor børnene rigtig kan udfolde sig? Uanset grundlaget, er der mange forskellige legepladser rundt om i Esbjerg. De mest benyttede legepladser i Esbjerg er følgende: 

  • Byparkens legeplads, Englandsgade 3
  • Legepladsen, Fridjof Nansens Vej 78
  • Strandbyparkens legeplads
  • Legepladsen, Thulevej 
  • Bryndum legeplads og kælkebakke, Bryndumvej 131
  • Legepladsen, Venusvænget 111
  • Flynderen, Sanatorievej 38
  • Legepladsen, Sælhundevej 
  • Legepladsen, Lergravsparken 

Ovenstående legepladser er selvfølgelig ikke de eneste at finde i Esbjerg. Rund omkring og jævnt fordelt, ligger der en masse andre legepladser. Alle legepladserne er forskellige, og tilbyder derfor forskellige aktiviteter. Derudover har legepladserne naturligvis forskellige størrelser, hvor nogle henvender sig til større børn, og andre til den lidt yngre målgruppe. 

Udover legepladser i Esbjerg by, ligger der en skovlegeplads på Fanø. Denne legeplads ligger, som navnet ligger op til, i naturskønne omgivelser midt i Fanø Klitplantage, mellem Rindby og Sønderho. Lagepladsen byder både på legeredskaber, forhindringsbaner og en sanseplads. Udover selve legepladsen, har skovlegepladsen på Fanø et stort picnicområde med både grill, bålplads, bænke og et overdækket grillhus. 

Fælles for alle disse legepladser er, at de er gratis at anvende, og derved tilgængelige for ALLE, der har lyst til aktiv leg i den friske luft. 

Tak til Illums Bolighus

Til slut vil vi gerne takke Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus finder du et kæmpe udvalg af kendte mærkevarer til boligne, heriblandt de flotte produkte fra Kitchenaid.

Befinder man sig i Sønderborg, så står man i den heldige situation, at der er masser af dejlige legepladser, som de små frit kan boltre sig på. I Sønderborg kom…
Læs mere
I den fynske hovedstad findes der en række fantastiske legepladser, der er elsket af alle byens børn. Flere af legepladserne er inspireret af byens helt store s…
Læs mere
Historiske Ribe er langt fra støvet og kedelig for de små børn. Du finder nemlig en lang række stærke tilbud til de små i Ribe i form af legepladser.  Lege…
Læs mere